Puntti Blogi

Puntti Blogi

Pidemmät kevennykset (esim 1 viikko) liikuntaharrastuksessa ovat tarpeellisia silloin kun ylikuormitus rakentuu hiljalleen muutaman (tämä muutama viikko on hyvin yksilöllistä, toiselle se on 2 ja toiselle 5) viikon ajan eikä tästä ylikuormituksesta palautuminen tapahdu muutaman kevyen päivän aikana. Usein tällaisessa tapauksessa harjoitellaan +3...

Minulta kysyttiin muutama viikko sitten olisiko minulla kertoa menestystarinaa asiakkaiden tai valmennettavieni osalta.

Tänään pureudumme takakyykyn maksimisuoritukseen. Takakyykyn maksimisuorituksella tarkoitetaan suoritetta, jossa takakyykyn kuorma on tekijälleen suurin mahdollinen, jonka kanssa hän pääsee kyykyn pohjaan ja takaisin ylös.

Puntilla on mahdollista tehdä myös toiminnallista harjoittelua. Harjoitusviikon ohjelmassa on myös painonnostajille ja voimaharjoittelijoille valittavissa toiminnallisen harjoittelun treeni kerran viikossa.

Kysyin viime viikolla toive aiheita, joista haluaisitte lukea blogista. Puntin harjoitusohjelmoinnista haluttiin tietää enemmän. Tässä kirjoituksessa käyn läpi pintapuolisesti, mistä Puntin harjoitusohjelmointi rakentuu.

"Motiivi (lat. motivus, "liikuttaja") tarkoittaa vaikutinta eli syytä tietyn asian tekemiseen. Motiivit liittyvät haluihin ja tarpeisiin ja ne ovat läsnä kaikessa ihmisen toiminnassa. Vaikutin on toiminnan psyykkinen syy. "