Painonnosto alkeiskurssit tai voimaharjoittelun aloittaminen

Painonnoston alkeiskurssit

Painonnosto uutena harrastuksena aloitetaan alkeiskurssilla, oman valintasi mukaan pidemmällä tai lyhyemmällä:

6 viikon alkeiskurssi - Ullan rauhalliset alkeet

Ullan alkeet sopii kaikille. Erityisesti sinulle, joka haluat aloittaa uuden liikuntaharrastuksen maltilla ja rauhassa syventyä suoritustekniikoihin, parantaa liikkuvuutta ja koordinaatiokykyä opettelemalla uusia taitoja. 

Kursille otetaan mx 8 osallistujaa ja minimi 4 osallistujaa jotta kurssi toteutuu. 6 viikon kurssin hinta on 149€. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia valmennus@ristikivenpuntti.com

Ajantasaisen tiedon seuraavasta kurssista löydät sivulta Aikataulut ja hinnasto 

Viikonloppukurssi - Painonnoston alkeet

Painonnoston alkeet viikonloppukurssi on 2 päiväinen pienryhmä kurssi, jonka jälkeen olet valmis harrastamaan Puntin pienryhmävalmennuksessa 

Alkeet kurssille voit tulla riippumatta lähtötasosta, mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen, rohkeasti vain mukaan!

Ajantasaisen tiedon seuraavasta kurssista löydät sivulta Aikataulut ja hinnasto  

Jos tempaus ja työntö ovat etäisesti tuttuja ja olet niitä joskus kokeillut niin painonnoston voi aloittaa pienryhmävalmennuksessa ilman alkeet kurssitusta.

Jos aloitat mielummin harrastuksen yksilöohjauksen kautta sekin onnistuu, ota yhteyttä Yhteystiedot ja räätälöidään juuri sinulle sopiva aloituspaketti!

Miten aloittaa voimaharjoittelu?

Voimaharjoittelun voit aloittaa Puntilla tulemalla suoraan pienryhmävalmennukseen. Voimaharjoittelu liikkeet pystytään ohjaamaan aloittelijallekin pienryhmässä. 

Mitään ei voimaharjoittelusta tarvitse etukäteen tietää tai mitään tiettyä lähtötasoa ei tarvitse olla. Rohkeasti vain mukaan!

Jos kuitenkin tuntuu, että kaipaat henkilökohtaista ohjausta ennen pienryhmävalmennukseen osallistumista, ota yhteyttä ja tehdään juuri sinulle sopiva aloituspaketti!