Miten aloittaa Puntilla?

Miten aloittaa voimaharjoittelu?

Voimaharjoittelun voit aloittaa Puntilla tulemalla suoraan ohjatuille tunneille. Voimaharjoittelu liikkeet pystytään ohjaamaan aloittelijallekin normaali pienryhmätunnilla. 

Mitään ei voimaharjoittelusta tarvitse etukäteen tietää tai mitään tiettyä lähtötasoa ei tarvitse olla. Rohkeasti vain mukaan!

Jos kuitenkin tuntuu, että kaipaat henkilökohtaista ohjausta ennen pienryhmä treeniin osallistumista, ota yhteyttä ja tehdään juuri sinulle sopiva aloituspaketti!


Miten aloittaa painonnosto?

Jos tempaus ja työntö ovat etäisesti tuttuja ja olet niitä joskus kokeillut niin painonnoston voi aloittaa ohjatuilla pienryhmätunneilla ilman alkeet kurssitusta.

Painonnosto uutena harrastuksena aloitetaan alkeet viikonloppukurssin kautta, joka on 2 päiväinen pienryhmä kurssi, jonka jälkeen olet valmis harrastamaan ohjatuissa pienryhmissä.

Ajantasaisen tiedon seuraavasta alkeet kurssista löydät sivulta Aikataulut ja hinnasto

Alkeet kurssille voit tulla riippumatta lähtötasosta, mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen, rohkeasti vain mukaan!

Jos aloitat mielummin harrastuksen yksilöohjauksen kautta sekin onnistuu, ota yhteyttä Yhteystiedot ja räätälöidään juuri sinulle sopiva aloituspaketti!